Negen rites

De negen rites bestaan uit de volgende inwijdingen:

Bands of power, deze rite legt een energetische bescherming om je heen o.a. voor alle negatieve energieën van buitenaf.

De Helers rite verbindt je met de genezende kracht van de kosmos, het helen van jezelf alsook het activeren van het zelfhelend vermogen van anderen.

Harmony rite, bij deze rite ontvang je de zeven Inca archetypes (slang, jaguar, kolibrie, condor en 3 Inca aartsengelen) in je chakra’s. Je chakra’s kunnen dan weer opbloeien en ontdaan worden van alle negatieve invloeden. Het zuivert je chakra’s.

Seer rite, deze rite creëert de mogelijkheid de onzichtbare energiewereld om je heen waar te gaan nemen.

Daykeepers rite, de Daykeepers rite schudt het vrouwelijke in je wakker.

Wishdomkeepers rite, de Wishdomrite schudt het mannelijke in je wakker.

Earthkeepers rite, deze rite verbindt je de/je met aartsengelen en de/je gidsen.
 
Starkeepers rite, deze rite verankert je met de grote verandering die gaande is. Je zult gaan merken dat gebeurtenissen niet meer fysiek op je inwerken. Je kan minder vaak ziek worden en je kan sneller genezen. Het ontwaakt het Boeddha-/Christus-licht in je.
 
Creator rite, de creator rite ontwaakt het God-licht in je. Vat alles samen van de vorige rites, activeert ze. Het verbind je met de kosmos.
 
Deze rites zijn door iedereen te ontvangen. Eenmaal ontvangen kun je ook leren deze verder door te geven. Je ontvangt naast de rites ook een syllabis, een instructie DVD en je eigen Pi-Stone.
 
Wil je meer informatie of een afspraak maken om de rites te ontvangen en te kunnen doorgeven neem dan contact met mij op.
 
Ook kun je verder lezen wat de Munay-Ki voor jou persoonlijk kan betekenen.