Voor organisaties

Resultaatgericht

Ik ben een coach/consultant die vaak het oosterse en westerse gedachtegoed combineert in mijn methodes. Vooral praktisch gericht, niks zweverig, resultaatgericht en transparant. Ik creëer graag mogelijkheden en momenten voor organisaties waarbij kennis en ervaringen gedeeld kunnen worden en waar men van elkaar kan leren over mensgericht (gastvrij), bezield en duurzaam ondernemen.

Bezield ondernemen

organisaties-1Ik zie steeds meer de behoefte binnen organisaties en bij de mensen die er werken (in alle lagen) om meer diepgang, meer betrokkenheid, meer de mogelijkheid om echt jezelf te zijn, jezelf meer te ontplooien, werken vanuit echte bezieling. Dit is ook te merken aan de opkomst en de groei van initiatieven rond bijvoorbeeld business spiritualiteit. De Universiteit Nyenrode heeft er zelfs een aparte leersstoel voor gecreëerd. Daarnaast heb ik in 2018 een managementprogramma ontwikkeld op het gebied van leiding geven aan gastvrije organisaties, het daadwerkelijk creëren van mensgerichte, gastvrije, duurzame organisaties, in samenwerking met Nyenrode.

Samen groeien

Door medewerk(st)-ers dat te bieden wat ze op dat moment zoeken in hun leven; duidelijkheid, structuur, (spirituele, persoonlijke) groei, zekerheid, ruimte etc, etc, kun je mensen bezielen. Als de organisatie dit mogelijk maakt blijkt vaak dat beidde erbij winnen. Dat er met meer vreugde, maar ook met meer kwaliteit, efficiëntie, interesse, loyaliteit en flexibiliteit gewerkt wordt.

Rendement

lifecoaching2Het streven van mij is dan ook: “Het vergroten van intuïtief en bewust, spiritueel, mensgericht, gastvrij ondernemerschap, met oog voor rendement. Daarnaast individuen handvaten te geven voor een bewuster en vreugdevoller leven. Ik wil graag een omgeving creëren waarin zowel individuen als organisaties belemmeringen kunnen aanpakken en kansen kunnen creëren. Een omgeving waarin individuen hun potentieel volledig tot ontwikkeling kunnen laten komen.” Oftewel aandacht voor de menselijke kant van het bedrijfsleven. En daarmee uiteraard de organisatie laten groeien maar vooral te laten bloeien. Met uiteraard ook oog voor efficiency en de financiële kant van de organisatie. Want zonder voldoende middelen en een goede basis is het mensgerichte niet mogelijk. Ik werk hierbij samen met meerdere coaches en trainers.


Coachen en consultancy

Gezien mijn andere activiteiten coach en begeleid ik momenteel een beperkt aantal cliënten (particulieren en leidinggevenden) alleen nog op individuele basis op verschillende locaties. De praktijkruimte in ‘s-Hertogenbosch is opgeheven.

Wil je meer informatie? Ik nodig je uit contact met mij op te nemen. Mocht ik niet beschikbaar zijn kan ik je altijd doorverwijzen naar een andere consultant/ coach.

Gezien mijn afkomst sta ik ook nog in nauwe verbinding met:

Nyenrode