Voor organisaties

Resultaatgericht

Ik ben een, (ODC) coach en trainer die vaak het oosterse en westerse gedachtegoed combineert in mijn methodes. Vooral praktisch gericht, niks zweverig, resultaatgericht en transparant. Tevens is de ambitie van mij om een centrum te openen voor organisaties en individuen waar kennis en ervaringen gedeeld worden en waar men wil leren van elkaar op het gebied van mensgericht (gastvrij), bezield en duurzaam ondernemen.

Bezield ondernemen

organisaties-1Ik zie steeds meer de behoefte binnen organisaties en bij de mensen die er werken (in alle lagen) om meer diepgang, meer betrokkenheid, meer de mogelijkheid om echt jezelf te zijn, jezelf meer te ontplooien, werken vanuit echte bezieling. Dit is ook te merken aan de opkomst en de groei van initiatieven rond bijvoorbeeld business spiritualiteit. De Universiteit Nyenrode heeft er zelfs een aparte leersstoel voor gecreëerd. Daarnaast heb ik een managementprogramma  ontwikkeld op het gebied van leiding geven aan gastvrije organisaties, het daadwerkelijk creëren van mensgerichte, gastvrije, duurzame organisaties, in samenwerking met Nyenrode.

Samen groeien

Door medewerk(st)-ers dat te bieden wat ze op dat moment zoeken in hun leven; duidelijkheid, structuur, (spirituele, persoonlijke) groei, zekerheid, ruimte etc, etc, kun je mensen bezielen. Als de organisatie dit mogelijk maakt blijkt vaak dat beidde erbij winnen. Dat er met meer vreugde, maar ook met meer kwaliteit, efficiëntie, interesse, loyaliteit en flexibiliteit gewerkt wordt. Ik help zowel individuen als organisaties dit te bereiken.

Rendement

lifecoaching2Het streven van mij is dan ook: “Het vergroten van intuïtief en bewust, spiritueel, mensgericht, gastvrij ondernemerschap, met oog voor rendement. Daarnaast individuen handvaten te geven voor een bewuster en vreugdevoller leven. Ik wil graag een omgeving creëren waarin zowel individuen als organisaties belemmeringen kunnen aanpakken en kansen kunnen creëren. Een omgeving waarin individuen hun potentieel volledig tot ontwikkeling kunnen laten komen.” En daarmee uiteraard de organisatie  laten groeien maar vooral (financieel) te laten bloeien. Oftewel aandacht voor de menselijke kant van het bedrijfsleven. Ik werk ook wel onder de vlag van The Bos company.


Coachen en consultancy

Ik kan individuele begeleidingsprogramma’s maken maar tevens trainings- projectmanagementprogramma’s voor teams of complete bedrijven. Ik heb hiervoor verschillende methodes. Zo kan ik voor elk individu en elke organisatie het juiste aanbieden/ samenstellen. Ik heb een aantal collega’s waarmee ik vaak werk, waarmee ik kennis deel en ervaringen uitwissel. Samen doen wij vak grotere projecten binnen bedrijven.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Ik nodig je uit contact met mij op te nemen.

Tevens ben ik als (ODC) coach, trainer en Senior (hospitality) consultant verbonden aan:

hoge-hotelschool-maastricht-hotel-management-school-maastricht-zuyd-logo    Nyenrode