Hara & Co

maarten-bos-vk

Hara & Co is in 2003 opgericht door mij; Maarten Bos. Ik ben geregistreerd coach, Malvatherapeut en ik loop het pad van westerse Pampa-mesayoq, Peruaanse Q’ero sjamaan. Daarbij werk ik samen met diverse collega’s, coaches en andere therapeuten. Zo kan ik altijd eventueel doorverwijzingen verzorgen mocht ik niet de zorg of dienst kunnen leveren die nodig is.

Moed

De Chinese tekens in het logo staan voor ontdekkingsreiziger, pionier, visionair. Ik vind dat de mensen die individuele trajecten bij mij volgen, zich laten behandelen of diegene waar ik mee werk binnen organisaties dapper zijn; het vergt moed, lef en visie om dit pad te volgen, om eens goed naar jezelf te kijken, leiding te nemen over je eigen leven, te veranderen, verantwoordelijkheid te nemen en vervolgens daar wat mee te doen. Vooral het omzetten naar actie vergt enorme doorzettingsvermogen en zelfdiscipline. Pionieren, ontdekken in het bewuste. Ik help personen anders kijken naar dezelfde situatie waardoor ze anders kunnen gaan acteren.


Hara & Co

De naam Hara & Co is afgeleid van Hara, in het Japans Zenboeddhisme is Hara de omschrijving van het middelpunt van het lichaam waar de basisenergie zit. Als je vanuit je Hara werkt en leeft dan ben je volledig in balans, sta je stevig op de aarde en middenin het leven. Het toevoegsel Co is gekozen omdat het over veel meer gaat dan alleen maar dat middelpunt, wat allemaal…..dat ontdek je vanzelf gaandeweg. Ook is Co gekozen om aan te geven dat ik de zaken op een pragmatische manier benaderen. Niet zweverig maar praktisch. Daarnaast vind ik het eigenlijk ook nog eens lekker klinken. Toch?

Wil je een afspraak maken? Ik nodig je uit om contact op te nemen.

Wel wil ik graag benadrukken dat de behandelingen van mij geen vervanging zijn voor de reguliere geneeskunde. Het kan uitstekend ingezet worden als aanvulling, ter versterking of om de kwaliteit van leven (verdragen en/of verhelpen van de klacht) aanzienlijk verbeteren of zelfs de klacht te laten verdwijnen.