Munay Ki

Munay Ki

De Munay Ki is de naam van een sjamanistische (Inca medicijnmannen en -vrouwen) initiatie-/inwijdings- cyclus, bestaande uit 9 diep energetische werkende riten. Het woord Munay betekent “ik hou van jou” en/of “wees zoals je bent”. Volgens de Inca’s heelt de Munay Ki ons en zal het ons eigen energieveld (aura) transformeren in dat van een Homo Luminus. De mens die leeft in het nieuwe tijdperk waar we sinds 2012 in leven. De Munay Ki verandert je DNA waarna je goed kan functioneren in deze nieuwe tijd.

Negen rites

Voorspellingen van de oude (Zuid) Amerikanen spreken over een nieuwe mens, Homo Luminus, die op de planeet verschijnt – een mens die een vrij van angst leeft en verblijft in zijn of haar eigen ik. De negen rites kunnen je helpen om deze persoon van wijsheid en kracht te worden. Wat dit voor jou betekent? Dat lees je bij “Munay Ki voor jou?”.

Earthkeepers

De initiaties waren tot voor kort alleen beschikbaar voor de paqo’s (sjamanen) uit Peru. De negen rites zijn universeel voor alle sjamaan tradities/ culturen, ook al zijn ze uitgedrukt in verschillende vormen en stijlen. Ze zijn afgeleid van de grote traditionele initiaties uit de Hindus valley in India. De rites zijn naar Amerika gebracht door de eerste medicijnmannen en- vrouwen die de beringstraat van Siberië overstaken gedurende de ijsperiode zo’n 30.000 jaar geleden. Deze moedige reizigers waren de Laika, de oude Earthkeepers.

De Laika zijn altijd gewone mannen en vrouwen geweest die buitengewone levens leefden. Ze werden niet geboren met speciale gaven, zij hebben een ongewone gratie en kracht verkregen door gebed, studie van wijsheidslessen of inzichten en discipline. Sommige groeiden uit tot befaamde leiders en helers, terwijl anderen een rustig leven leidden, hun kinderen groot brachten en maïs teelden. De Laika voelden dat mensen naar de Munay-Ki zouden komen wanneer ze hier klaar voor waren en zich hiertoe geroepen voelden.

Ik heb een opleiding gevolgd op het pad van de Pampa-mesayoq en heb de toestemming van de Q’ero paqo’s deze inwijdingen te geven.

Lees meer over wat de Munay Ki voor jou kan betekenen of wat de negen rites inhouden.

Wil je meer informatie of een afspraak maken om de rites te ontvangen en te kunnen doorgeven neem dan contact met mij op.

Psychisch stabiel

De rites zijn niet geschikt wanneer je psychisch niet stabiel bent. Oude trauma’s en angsten kunnen aangeraakt worden en naar boven komen als die nog niet compleet verwerkt zijn in het verleden. Aan de ene kant vervelend als het gebeurd. Aan de andere kant mooi, omdat het de kans biedt om ermee om te gaan, om ze liefdevol te benaderen, te omarmen en eraan te werken. Het gaat ook weer over, zeker als je er wat mee gaat doen. Blijkbaar moet het dan gebeuren en is het er de tijd voor om er eraan te werken. Elke persoon reageert er anders op, je kunt daar geen voorspelling over doen.