ODC Coaching

Coaching gaat zeker niet over iemand die zegt wat jij moet doen. Persoonlijke coaching is een manier om jou de instrumenten aan te reiken om je eigen antwoorden te vinden, je te stimuleren en te ondersteunen bij het maken van belangrijke keuzes om vervolgens actie te ondernemen. Daarmee kun je veranderingen in gang zetten en zo je levenskwaliteit verbeteren en gelukkiger worden.

Om de coaching op een nog dieper niveau vorm te geven gebruik ik de ODC-meting als het mogelijk is. De ODC-meting kan op verschillende momenten in iemands leven van toepassing zijn. Met de ODC meting word je bewust van je eigen talenten, valkuilen en gedragingen. Hier kun je dan aan gaan werken. Omdat je weerbaarder wordt, kan je gemakkelijker met tegenslagen en de mindere kanten van het leven omgaan.

Ik ga je zeker niet vertellen wat je moet doen; de antwoorden heb je immers zelf! Je moet er alleen bij zien te komen. En dat lukt je, met mijn hulp.

ODC coaching voor individuen

Waarom loop ik vast? Ik ben eigenlijk altijd vermoeid, hoe komt dat? Ik zit niet lekker in mijn vel, ik wil daar wat aan doen.  Ik voel mij niet ok in mijn huidige functie, maar wat dan wel? Meer weten over de ODC voor particulieren, kijk hier. Of download de presentatie.

ODC coaching voor organisaties

Waarom loopt mijn favoriete medewerker hier vast? Hoe krijg ik inzicht in de competenties van mijn team? Vormen deze twee managers de juiste match om dit veranderingsproces te leiden? De ODC is in te zetten als strategisch HR tool en biedt vele mogelijkheden tot diepgaande talentmanagement. Voor meer informatie wat ODC coaching kan doen voor organisaties, kijk hier. Of download de presentatie.

ODC-meting

De ODC-meting is hét instrument om snel en effectief tot de juiste persoonlijke inzichten te komen. De ODC is een wetenschappelijk gevalideerde en beproefde assessmenttool met uitzonderlijke resultaten.

“Wie zich bewust is van zijn drijfveren, zijn sterke kanten én zijn schaduwkanten, heeft de sleutel in handen tot succesvol werken en leven. Natuurlijk potentieel is immers gemakkelijk en duurzaam ontwikkelbaar door middel van training of coaching.”

Ik ben geaccrediteerde ODC analytische coach. Wil je meer weten over de ODC coaching of zelf het gaan ervaren? Ik nodig je graag uit contact op te nemen.