Methodes

Als geregistreerd, geaccrediteerde ODC coach, Malvatherapeut en westerse Pampa mesayoq hanteer ik verschillende methodes en technieken. De methodes zie ik als handboekjes in mijn rugzak die ik eruit kan halen en kan toepassen indien dat past en nodig is. Ieder persoon, iedere organisatie is uniek en vraagt dan ook om een unieke aanpak, afgestemd op die persoon. gezien mijn andere activiteiten coach en begeleid ik momenteel een beperkt aantal cliënten (particulieren en leidinggevenden) alleen nog op individuele basis op verschillende locaties. De praktijkruimte in ‘s-Hertogenbosch is opgeheven.

Coaching, Malvatherapie, Mindfulness

Hier kun je alle informatie vinden over de diverse methodes die ik toepas. De manier van  ODC coaching al dan niet gecombineerd met The Work©.

Ook alles over de behandelmethodes die binnen de Malvatherapie vallen.

Je kunt hier ook vinden wat meditatie en mindfulness voor je zou kunnen betekenen.

Inca sjamanisme

Tevens informatie over de Munay-Ki, de nieuwe stap in evolutie, 9 diep werkende inca inwijdingen die je persoonlijker weerbaarder maken in de huidige tijd. Of de diepwerkende, transformerende Hatun Karpay. Verder kun je je verder informeren over het Inca sjamanisme in het algemeen.

 

contact-1

Gecertificeerd

Ik ben officieel voor de methodes gecertificeerd, heb hiervoor officiële diploma’s gehaald. Ook ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging waar bijscholing verplicht is. Dit waarborgt de betrouwbaarheid, kwaliteit, integriteit en transparantie.

Mocht je meer informatie willen neem dan contact met mij op.