Hatun Karpay

Q’eros

De Q’eros (afstammelingen van de Inca’s) zijn halverwege de vorige eeuw uit de bergen van Peru gekomen om ons in te wijden in de wijsheid van de Aarde en de geheimen die diep verborgen liggen in ons hart en DNA, weer wakker te maken. Ze herinneren ons eraan dat wij allemaal Hoeders van de Aarde zijn. Met andere woorden, verantwoordelijk zijn voor het behoud ervan en dat we er zuinig op moeten zijn. Nu en voor de toekomstige generaties.

Inwijdingen

munay-ki-3De traditionele inwijdingen die zij aan elkaar van generatie op generatie hebben doorgegeven, worden sinds die tijd ook aan de westerse mens gegeven. Ik heb de kennis direct van de Paqo’s overgedragen gekregen en ik heb toestemming gekregen van de Paqo’s om deze inwijdingen uit te voeren.

De inwijdingen van de Q’eros hebben weliswaar een eigen vorm, maar zijn in essentie universeel. Het ontwikkelen van onze hartenergie staat centraal. Het zuivert ons kanaal waardoor we weer contact kunnen krijgen met de oude kennis en wijsheden, waarvan we het bestaan zijn vergeten maar eigenlijk nog steeds in ons zit.

Bewustwording

Wat houdt een inwijding in?
Een inwijding is een opening naar een hogere vorm van bewustzijn. Wetenschap is een weg om je kennis te vergroten via de uiterlijke weg. Inwijding is de innerlijke weg die altijd naar innerlijk weten leidt. Oftewel activeert wat eigenlijk al in je zit.

munay-ki-10De inwijding zorgt ervoor dat je weer gaat ervaren dat je deel uitmaakt van de eenheid, dat je wezenlijk deel bent van de natuurlijke wereld. Het is een afspraak maken met je Hoger Zelf, je Ziel, hoe je het ook wilt noemen, om te worden wie je al werkelijk bent. Het versterkt je verbinding met de nieuwe mens die al binnen in je aanwezig is. Je wordt compleet. In essentie verhoogt deze inwijding je energiefrequentie om je voor te bereiden op de nieuwe tijd die aangebroken is.

Ben je er klaar voor?

Echter niet iedereen is hier echter klaar voor. Ik zal met je bespreken of ik voel of je het aankan op dit moment. Zo niet zullen we aan het werk gaan zodat je de inwijdingen wel kan ontvangen. Tijdens het ontvangen van de inwijdingen zal ik je uiteraard begeleiden, helpen en zo nodig coachen.

De Hatun Karpay zijn prachtige maar, voor sommige, best heftige inwijdingen die poorten openen naar nieuwe werkelijkheden. Ze maken een diepe verbinding met jezelf en je levenspad. Je gaat steeds meer vanuit je hart leven in verbinding met alles om je heen. En behalve voor je eigen ontwikkeling, is het eveneens een stap in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel.

munay-ki-5De inwijding is niet geschikt wanneer je psychisch niet stabiel bent. Oude trauma’s en angsten kunnen aangeraakt worden en naar boven komen als die nog niet compleet verwerkt zijn in het verleden. Hoeft niet, kan. Aan de ene kant vervelend als het gebeurd. Aan de andere kant mooi, omdat het de kans biedt om ermee om te gaan, om ze liefdevol te benaderen, te omarmen en eraan te werken. Het gaat ook weer over, zeker als je er wat mee gaat doen. Blijkbaar moet het dan gebeuren en is het er de tijd voor om er eraan te werken.

Hatun Karpay

De Hatun Karpay betekent “grote inwijding”. Hij bestaat echter uit 3 verschillende inwijdingen. Een inwijding duurt ongeveer 1½ uur tot 2 uur. Een inwijding heeft ongeveer 4 – 6 maanden nodig om echt te integreren in je systeem. Daarna kan je de volgende ontvangen. Als je de Hatun Karpay hebt ontvangen zou je jaarlijks de Mosoq Karpay kunnen herhalen.

1e inwijding; Munay Karpay

Munay betekent liefde. Het is niet alleen de liefde tussen een man en een vrouw, een moeder en een kind, alhoewel deze interacties de oneindige uitingen van Munay kunnen bevatten, maar het is meer de uitdrukking voor onvoorwaardelijke liefde. Het bevat een diepgeworteld mededogen voor alles wat leeft; mensen, dieren, planten etc.. Tijdens deze eerste inwijding wordt je hart geopend en ontwikkeld en je verbinding met Moeder Aarde versterkt. Dit helpt je in de richting van onvoorwaardelijke liefde voor alles. Je gaat makkelijker om met tegenslagen en kan je beter invoelen in anderen, anderen beter begrijpen.

2e inwijding; Yachay Karpay

Yachay betekent in de basis kennis, maar haar hogere expressie is wijsheid. Het is de kennis die geïntegreerd is door middel van ervaring en naar buiten gebracht wordt als wijsheid. Tijdens de tweede inwijding die ongeveer een half jaar later plaats vindt na de 1e, wordt je derde oog geopend. Dit zal je helpen jezelf en de wereld met meer helderheid te zien. Je visie wordt minder beïnvloed door je denken en het wordt makkelijker je intuïtie, je gevoel, te volgen en te vertrouwen op wat er voor je is. Ook zie je dat elke gebeurtenis een leermoment is. Of het nu een vervelende of leuke gebeurtenis is maakt niet uit. Je kan er altijd van leren.

3e inwijding: Llankay Karpay

Llankay heeft betrekking op het doen: werk, arbeid, creativiteit en productiviteit. Werk voor de verbetering en het grotere goed van jezelf, je gezin, je gemeenschap en de mensheid (je grotere familie). Na de derde inwijding ben je klaar om je werk de wereld in te brengen. Je bent nu sterk genoeg en goed gefundeerd om je eigen wijsheid door te geven. Je gaat gewoonweg doen waarvoor je op aarde bent gekomen. Uiteraard als je daarvoor kiest en actie daarvoor onderneemt.

Mosoq Karpay

Naast de Hatun Karpay (de drie inwijdingen) die eenmaal kan worden ontvangen, wordt ook de Mosoq Karpay gegeven. Mosoq Karpay betekent letterlijk: Nieuwe Initiatie. De inwijding van de tijd die er al is, welke je bewustzijn naar de vijfde dimensie verhoogt. De Mosoq Karpay kun je jaarlijks ontvangen om de eerdere inwijdingen te voeden en bij te houden.

Wil je de inwijdingen ontvangen? Wil je meer informatie over deze inwijdingen, over de Q’ero sjamanen, over andere inwijdingen of Q’ero healingen neem dan contact op.