Malvatherapie

Malvatherapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Het omvat een veelheid aan unieke gestandaardiseerde behandelmethoden, waardoor een klacht op meerdere niveau’s behandeld kan worden. Voor veel aandoeningen zijn er gestandaardiseerde behandelingen die gebaseerd zijn op jouw zelfgenezend vermogen en op het verminderen van de klacht of het symptoom. Kiezen voor Malvatherapie is dan ook een bewuste keuze om zelf mee te willen werken aan jouw gezondheid.

Hieronder kun je een uitgebreide informatievideo over Malvatherapie bekijken. Mocht je daarna nog vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan contact op.

Lichaamsgerichte therapie

Malvatherapie is een lichaamsgerichte therapie. Magnetiserende behandelingen en energetische massages zullen vaak deel uitmaken van het behandelplan. Wanneer je moeite hebt om op de blote huid behandeld te worden kunnen toch relatief veel behandelingen op de kleding uitgevoerd kunnen worden. Houd er wel rekening mee dat er dan minder overdracht van energie zal kunnen plaatsvinden en dat jouw gevoel minder aangesproken zal kunnen worden.

Holistische benadering

Een klacht, ziekte of probleem wordt vanuit een holistisch perspectief bekeken: er wordt gekeken naar de (reguliere) somatische klacht, de psychosociale invloeden daarop en de energetische oorzaken. Oftewel, er wordt gekeken naar lichaam, geest én de ziel die je bent. Door deze benadering ga je beter begrijpen waarom zich iets voordoet in jouw leven. En daardoor leer je jezelf beter begrijpen.

Direct werkzaam

Malvatherapie is voelbaar anders. Je merkt direct dat een behandeling werkzaam is doordat je de energie in jouw lichaam voelt gaan stromen, doordat je veel meer rust ervaart en je jezelf beter in balans voelt.

Bewustwording

Malvatherapie is meer dan het behandelen van een enkelvoudige klacht. Het omvat het in balans brengen van het lichaam met de geest én de ziel en zal daarmee direct werken op het bewustzijn van de cliënt. Daardoor geeft Malvatherapie een duurzaam resultaat.

Een Malvatherapeut is zeer deskundig in het werken met een
therapeutische Ankh en een Kosmische schijf. Dit zijn twee
therapeutische instrumenten die met verfijnde precisie nog dieper
doorwerken dan een gewone magnetiserende behandeling. Ze zijn werkzaam op het gebied van pijnbestrijding, het activeren of reduceren van energiestromen en het op gang brengen of versterken van een innerlijk veranderingsproces.

Daarnaast kan een Malvatherapeut unieke behandelingen bieden op het gebied van:

  • Energetische massages
  • Lichaamsgerichte massages
  • Dieptemassages
  • Meridiaan behandelingen
  • Magnetiserende behandelingen
  • Haptonomische behandelingen
  • Regressietherapie
  • Reiniging van lichaam en geest
  • Zielkundige behandelingen

Afhankelijk van de specialisatie van de Malvatherapeut.

De aan Malvatherapie ten grondslag liggende visie, behandelmethoden en belangrijke achtergrondinformatie die aan ons zijn overgedragen zijn door onderzoek getoetst, in de praktijk getest en goed werkzaam gebleken.

Kwaliteit

Registertherapeuten die voldoen aan de kwaliteitseisen beschikken over een geldig jaarzegel op hun licentie van de BvMT. Deze licentie dient zichtbaar in de praktijkruimte te hangen en geldt als keurmerk voor de kwaliteit van de zorgverlening. Daarnaast is er een onafhankelijke klachtencommissie die bij eventuele geschillen de belangen van de cliënten kan behartigen.

Ik ben geregistreerd Malvatherapeut en tevens lid van de Beroepsvereniging Malvatherapeuten. Op dit gebied werk ik onder andere samen met Anita van Hasselt en Handria Rutten.

Mijn praktijk locatie in ”s-Hertogenbosch is opgeheven gezien mijn andere activiteiten naast Malvatherapeut. Maar neem gerust contact op. Ik verwijs je graag door naar een geschikte collega als ik ik niet beschikbaar ben.

Malva_RT_banner