Quantum Touch vervolg

Voor wie is Quantum Touch?

QT kun je combineren met vele andere therapievormen zoals: fysiotherapie, osteopathie,acupunctuur, shiatsu, cranio-sacraaltherapie, reiki, kinesiologie, NEI-therapie, massage, manuele-therapie, voet-reflexologie , bowing, etc. Verder is het natuurlijk heel geschikt voor (dieren)artsen, leerkrachten, coaches, verpleegkundigen, leidinggevenden, (groot)ouders e.a.

Wanneer gebruik je QT?

Je kunt QT voor problemen op vele niveaus inzetten zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. QT geeft een hele nieuwe dimensie aan het begrip healing en versterkt het effect van iedere andere behandeling die met de handen plaatsvindt. Chiropractikers zijn onder de indruk van het feit dat botten spontaan op hun plaats lijken te glijden na een lichte aanraking. Het effect van iedere behandeling wordt groter doordat je het zelfhelend-vermogen en de lichaamsintelligentie van de cliënt activeert. QT is een helende energie die je altijd, overal en bij iedereen kunt gebruiken. Je kunt het gebruiken voor jezelf, je gezin, familie, dieren, planten en cliënten en hun kwaliteit van leven verbeteren! Je kunt je eigen energieniveau verhogen als bescherming m.n. als je met mensen werkt met emotionele problemen omdat zij een grote impact kunnen hebben op jouw energieveld.

Bijzonder effectief

QT is bijzonder effectief als het gaat om problemen van het bottenstelsel, spieren en gewrichten! Verder kun je het gebruiken om emoties in balans te brengen, de kwaliteit van voedsel en water te verbeteren, pijn te verzachten, ontstekingen te verminderen of te doen verdwijnen, kankerpatiënten te ondersteunen in hun proces van heling en/of acceptatie, een diepere ontspanning te bereiken bij jezelf of anderen etc. Je kunt het eigenlijk voor alles inzetten en de lichaamsintelligentie bepaalt zelf wat er kan en mag gebeuren. Dat is niet aan ons om dat te bepalen! Je kunt direct op het lichaam werken of op afstand. Door het toepassen van de body-sweep en de ademtechnieken verhoog je je eigen energietrilling en door de wet van resonantie verhoog je ook de trilling van de cliënt omdat je met je handen zijn lichaam aanraakt (touch). Botten en wervels komen in beweging en schuiven terug naar hun oorspronkelijke plaats. Dit wordt bepaald door de lichaamsintelligentie en het zelfhelende vermogen van de cliënt en niet door de behandelaar. Afwijkingen van de wervelkolom zoals scoliose, kyfose en lordose kunnen met QT worden behandeld maar ook andere aandoeningen en problemen in de rug.

Diep niveau

Voor genezing is het heel belangrijk om healing op een diep niveau toe te kunnen laten. Dit geldt zowel voor de behandelaar als de cliënt. Er zijn geen grenzen aan genezen en er is veel meer mogelijk dan wij denken. Sta jezelf toe om met een open blik te healen met de intentie dat alles mogelijk kan zijn. Door het resultaat los te laten en het lichaam zelf te laten bepalen wat er nodig is in het proces van healing geef je het lichaam ook een kans om naar de oorzaak van het probleem te gaan. Daardoor kan er iets heel anders gebeuren dan waar de cliënt voor kwam. Een ziekte of fysieke klacht kan ons ook veel leren over onze levenslessen. Een belemmerende overtuiging of emotionele blokkade kan ervoor zorgen dat het probleem langer dan gewenst blijft bestaan omdat eerst inzicht moet ontstaan in de onderliggende oorzaak.
 

Goede ondersteuning

Dit bepaalt hij bewust of onbewust helemaal zelf! Wij hoeven alleen maar de trillingsfrequentie te verhogen zodat het lichaam zichzelf kan healen op zijn eigen wijze en in zijn eigen tempo. Quantum Touch kan daarom ook een hele goede manier zijn om emotionele processen te ondersteunen. De fysieke klacht die een gevolg is van een emotionele blokkade lost zich dan ook vanzelf op. Je kunt ook jezelf behandelen door je handen op een specifieke pijnplek neer te leggen en de energie te laten stromen maar je kunt ook dagelijks je chakra’s balanceren en je aura versterken. Heb je een klacht op een moeilijk te bereiken plek zoals je rug dan kun je jezelf op afstand behandelen.

In het werken met Quantum Touch is het belangrijk om jezelf te verbinden met de liefde-energie. Liefde maakt zacht en opent je waardoor de energie beter kan stromen. Quantum Touch creëert een wereld van verbondenheid.

Quantum Touch is overigens geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Het is werkt aanvullend. Ik zal altijd adviseren een reguliere arts te raadplegen.

Wil je meer weten of een afspraak maken neem dan contact op.