Quantum Touch

Quantum Touch (QT) is werken met de energie van het Quantumveld

Deze energie is altijd in en om ons heen aanwezig! Hierdoor kun je een heel hoog energieniveau creëren bij jezelf en anderen! Het is een helingmethode die hoort bij de energie van ‘De Nieuwe Tijd.’ De kracht van QT zit in de eenvoud! Er zijn geen inwijdingen voor nodig. QT is gebaseerd op ademhalingstechnieken en lichaamsbewustwordingstechnieken die tot gevolg hebben dat de persoonlijke levenskracht (ook wel chi, ki, prana of manna genoemd) versterkt wordt. Deze technieken worden al eeuwenlang door healers in verschillende culturen toegepast b.v. op Hawaï.

Zelfhelend vermogen activeren

Je verhoogt eerst je eigen energietrillingsniveau met de ademtechnieken zodat jezelf beschermt bent tegen overname van energie van anderen zoals pijn en stress. De energie stroomt altijd van hoog naar laag. Door te zorgen dat je zelf hoger blijft qua trilling dan je cliënt hoef je niet bang te zijn voor overname. Door je handen op het lichaam van een cliënt neer te leggen verhoog je zijn energieniveau omdat de wet van resonantie ervoor zorgt dat zijn niveau zich aanpast aan dat van jou. Hierdoor activeer je het zelfhelend vermogen van je cliënt en zijn lichaamsintelligentie bepaalt wat, waar en in welk tempo er geheeld mag worden. Zo wordt een natuurlijk herstel geactiveerd.

Versterkende werking

Quantum Touch versterkt het effect van iedere andere healingmethode en geeft je de mogelijkheid om een dimensie van healing te bereiken die tot nu toe voor onmogelijk werd gehouden.

Deepak Choopra schreef: ‘Om het zelfhelend vermogen te stimuleren moet je voorbij alle grofstoffelijke niveaus van het lichaam gaan – cellen, weefsels, organen en systemen – om bij de verbinding te komen tussen geest en materie, het punt waarop bewustzijn een effect begint te hebben.’

Onder de indruk

Therapeuten zijn voortdurend onder de indruk van de wonderbaarlijke resultaten. Je kunt het gebruiken voor mensen en dieren, op afstand of direct op het lichaam. Het heeft effect op alle niveaus van ons zijn.

Dr. Noraman Shealy: “Quantum Touch lijkt de eerste techniek te zijn die daadwerkelijk in staat is om van iedereen genezers te maken.”

Aternative Magazine: “Quantum Touch is een belangrijke doorbraak in healing door handen. De mogelijkheid om pijn te verminderen en het genezingsproces te versnellen is opvallend. Een essentiële en waardevolle vaardigheid voor iedere leek en professionele therapeut.”

Jerry Pitman: “ Quantum Touch geeft helende energie voor zowel degene die healing geeft als degene die healing ondergaat.”