Cliënt reacties

Na de behandelingen vraag ik altijd hoe de cliënten het vonden, wat het resultaat was en of ze mij zouden aanbevelen aan anderen. Van deze feedback kan ik veel leren en kan ik mijn dienstverlening continu verbeteren. Ook vraag ik of mensen het goed vinden als ik de reacties op mijn site plaats. Uiteraard anoniem in verband met de privacy. De onderstaande reacties zijn van een paar van mijn cliënten in echte cases.

Vrouw, 45 jaar. uitgevallen op het werk, ziek thuis.

Van zielig vogeltje naar een vrouw die in haar kracht staat en voor haarzelf kan opkomen. Door de begeleiding van Maarten heb ik gezien hoe ik dat kan doen en heb gezien hoe ik voor mezelf mag opkomen en in mijn kracht mag staan. En dat in 7 ontmoetingen! Ik voel mij als herboren. Leuk te horen dat anderen dat ook zien.

Vrouw, 73 jaar, koud onderlichaam, enkelprobleem, wintertenen

Ik had erg veel last bij het lopen van mijn enkel en met slapen erg koude voeten en benen. Door de behandelingen van Maarten heb ik geen koude voeten meer, ook niet in de winter. Daarnaast kan ik weer heerlijk lopen met mijn wandelclub, ook de langere afstanden, fijn!

Man, 31 jaar, knieprobleem

Na een knieoperatie heb ik veel last gehad van vocht en pijn in mijn knie. Ik ben na wekenlange behandelingen van de fysio overgestapt naar Maarten. In begin wat sceptisch omdat ik eigenlijk niks had met energetische manier van behandelen. Maar het feit is wel dat na 6 behandelingen het vocht weg was en ik nu weer voetbal. Dat dus de behandelingen geholpen hebben is wel duidelijk.

Vrouw, 29 jaar, wat depressief, vermoeid

Ik heb al aardig wat therapeuten gehad maar niemand had nog echt de kern geraakt. Totdat Maarten de juiste vragen stelde. Het was heftig maar na de reeks behandelingen voelt het opgelucht en ben ik minder vermoeid en een stuk vrolijker, heb weer zin in dingen te ondernemen.

Vrouw, 46 jaar, eczeem en tenniselleboog

Ik weet niet precies wat er gebeurde maar Maarten heeft mij wel van mijn eczeem en tenniselleboog afgeholpen. Ik snap het niet helemaal maar dat het werkt is een feit.

Man, 45 jaar, gescheiden, depressief

Tijdens en na de behandelreeks van Maarten sta ik weer positief in het leven, kan “het gedoe” makkelijker handelen en voel mij sterker. Maarten is praktisch en down to earth. Dat is ook de reden waarom ik dit ben gaan doen. Niks zweverig gelukkig.

Vrouw, 24 jaar, studente, knieproblemen

Na mijn scooterongeluk had ik continu last van mijn knie, niet handig met een baan in de horeca. Na de behandelingen van Maarten is het probleem weg en kan ik rustig veel werken zonder pijn te hebben. Lang gelopen bij de fysiotherapeut maar die konden het helaas niet verhelpen. Gelukkig Maarten wel.

Vrouw 35 jaar, hooggevoelig

Er zat “iets” in de weg om goed met mijn hooggevoeligheid om te kunnen gaan en echt voor mijzelf te kiezen. Door gesprekken met en de behandelingen van Maarten kan ik dat nu een plek geven en gaat het allemaal een stuk makkelijker. Er zijn grote blokkades opgeruimd.